Τρεξιματική Κυριακάτικη ανασκόπηση.

Γεμάτη και αυτή η Κυριακή από αγώνες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δυναμικό παρόν και πάλι από αθλουμένους και προπονητικό team του myathlete με πρωτιές και personal best σε όλη την επικράτεια, αλλά και το εξωτερικό.

Στο Μαραθώνιο της Βαρκελώνης, που διεξήχθη χθες στην Καταλονία, ο δικός μας Κωστής Σπηλιάδης σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ με 3:52» στο Μαραθώνιο καταρρίπτοντας το παλαιότερο δικό του κατά 28 ολόκληρα λεπτά.

πηγή: Barcelona Marathon

Στον διεθνή Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας – Τρικάλων, σε μια κατηφορική μεν, αλλά απαιτητική και διεθνώς αναγνωρισμένη διαδρομή είχαμε πολλές συμμετοχές και αρκετά  ατομικά ρεκόρ. Ο επικεφαλής εργοφυσιολόγος και running coach μας Νίκος Δημητριάδης για άλλη μια φορά ανέβηκε στο βάθρο της κατηγορίας του, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση με χρόνο 1:17:35». Από κοντά και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες αθλούμενοι του myathlete με σημαντικούς προσωπικούς χρόνους – ρεκόρ.

Την ίδια στιγμή, στο Lycabettus Run, ο δικός μας Θοδωρής Νικολαΐδης κατέκτησε την πρώτη θέση στη γενική στην trail απόσταση των 9χλμ.

Σημαντικές οι επιτυχίες των δρομέων μας και αυτή την τρεξιματική Κυριακή, ενώ όλοι αναμένουμε με ανυπομονησία τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας σε μια εβδομάδα, αλλά και άλλους σημαντικούς αγώνες εσωτερικού και εξωτερικού.

Μέχρι τότε, καλές προπονήσεις και καλή τρεξιματική εβδομάδα να έχουμε. Πάμε γερά – πάμε δυνατά!!!

Η ομάδα του myathlete.

About the Author :

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH