Σαββατοκύριακο γεμάτο χιλιόμετρα

Ψάθα, Υμηττός, Μέγαρα, Αταλάντη και Ελληνικό, αποτέλεσαν το αγωνιστικό πεδίο δράσης του Σαββατοκύριακου με έντονη μυρωδιά myathlete.

Ξεκινώντας από το Σάββατο και την Ψάθα Αλεποχωρίου, ο Αθανάσιος Πάφος απείχε από την καθιερωμένη προπόνηση trail-run της ομάδας, συμμετέχοντας στον Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου, που διεξήχθη για πέμπτη χρονιά. Λαμβάνοντας μέρος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, “έγραψε” νέο ατομικό ρεκόρ, 4:47 και έλαβε την 20η θέση σε μία πολυπληθή γενική κατάταξη!

Την ίδια μέρα, ο Βασίλης Παπαδάτος, λάμβανε εκκίνηση στον 24ωρο αγώνα του δωδέκατου Ultra Marathon Festival, για να τερματίσει μια μέρα και 146 χιλιόμετρα αργότερα (εκατόν-σαράντα-έξι, για όσους το θέλουν ολογράφως!), στην 16η θέση της γενικής κατάταξης, ως 5ος Έλληνας! Ένας αγώνας στόχος για αυτόν έφτασε στο τέλος του. Παρ’ ότι διήνυσε 45 χιλιόμετρα περισσότερα από την προηγούμενη εμφάνισή σε αυτό το ξεχωριστό φεστιβάλ υπερμαραθωνίου, δεν κατάφερε να αγγίξει τα 180 χιλιόμετρα, όριο πρόκρισης για τη Σπαρτακιάδα. Πιστός στη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση, χωρίς αμφιβολία θα επανέλθει ακόμα πιο δυνατός, για ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα.

Στα ποδηλατικά δρώμενα του Σαββάτου, ο Παναγιώτης Χρυσός κράτησε τη σημαία του myathlete ψηλά στο Brevet  της Αταλάντης. Ολοκλήρωσε με επιτυχία τα 300 χιλιόμετρα με εκκίνηση και τερματισμό στον Άγιο Στέφανο Αττικής, ενώ η προπονήτριά του, Αγγελική Σκούμπα οργάνωνε στο myride του Σαββάτου. Αθηνά Αδαού, Δημήτρης Πετινός, Αλέξανδρος Μεγαριώτης και Γιάννης Καλογερόπουλος, έδωσαν ραντεβού με την προπονήτρια ποδηλασίας της ομάδας και  αν κρίνουμε από τα χαμόγελά τους δίπλα στις κεραίες του Υμηττού, είχαν μια ευχάριστη προπόνηση!

Η Κυριακή βρήκε επίσης τέσσερις trailrunners μας στον Υμηττό και συγκεκριμένα στο 2ο Εύκλειο Αγώνας Νότιου Υμηττού. Αντώνης Νομικός και Μαρία Καλογέρη στα 9 χλμ., Εύχαρις Κασέγια και Γιάνης Στεφανής στα 15 χλμ. Με την Εύχαρις να καταφέρνει μια εξαιρετική τέταρτη θέση.

Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε πως παράλληλα με τον αγώνα, στον Υμηττό διεξήχθη και το καθιερωμένο mytrail του Σαββάτου υπό τις οδηγίες της Αθανασίας Τσουμελέκα, ενώ ο Νίκος Δημητριάδης αναλάμβανε τους πιο «ασφάλτινους» δρομείς της ομάδας, στη Γλυφάδα.

Στο ποδηλατικό κομμάτι της Κυριακής, ενώ Πέτρος Γκαζώνης και Κωνσταντίνος Ευαγγελίου έκαναν ένα δυνατό myride στα Μεσόγεια ενόψει επερχόμενων αγώνων, ο Βασίλης Κολιός δοκίμαζε τα πόδια του σε ένα circuit διαφορετικό από τα άλλα. To SP Tableware Criterium, στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. Έξι χρόνια μετά την πρώτη έκδοση του αγώνα, ο Βασίλης είχε να αντιμετωπίσει τον καταιγιστικό ρυθμό των ταλέντων της Ολλανδικής SEG Racing, μιας Continental (ημι-επαγγελματικής) ποδηλατικής ομάδας που κατάφερε να επικρατήσει εξολοκλήρου στο βάθρο των νικητών.

MBike Greece/Petros Gkotsis Photography

Sponsored by:   Garmin   Asics   HIGH5   Terranova-Bionat

About the Author :

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH