Ελληνική εκπροσώπηση στο IAU 24h European Championship.

Υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 24h (IAU 24h European Championship) αυτό το ΣαββατοΚύριακο (26 και 27 Μαΐου) στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας. Η ελληνική αποστολή περιλαμβάνει τρεις δρομείς (δύο άνδρες και μία γυναίκα): Jo Μαντά, Χρήστος Μαυρίκιος και Γιώργος Τάσιος θα συμμετάσχουν στον απαιτητικό αγώνα με στόχο μια καλή επίδοση στο απαιτητικό αυτό δρομικό αγώνισμα.

Οι δρομείς μας ξεκίνησαν χθες Πέμπτη 24/5 για τη Ρουμανία με ενδιάμεση στάση το Βουκουρέστι από όπου και η αναμνηστική φωτογραφία. Η αποστολή αποτελείται από τους: Jo Μαντά, Χρήστο Μαυρίκιο και Γιώργο Τάσιο, ενώ αρχηγός της αποστολής είναι ο Θανάσης Μίχας και support crew ο Νίκος Ζάνας.

Εμείς ευχόμαστε καλό αγώνα με ήθος και αξιοπρέπεια στους Έλληνες δρομείς και στέλνουμε θετική σκέψη για την κατάκτηση του στόχου που έχει θέσει ο καθένας τους. Σε δύσκολους καιρούς, είναι σημαντική η ελληνική παρουσία στις διεθνείς διοργανώσεις. Και ειδικά οι υπεραποστάσεις έχουν ανάγκη από αυτό. Καλή τύχη σε όλους τους δρομείς (συμμετέχουν δρομείς από 29 χώρες).

Η ομάδα του myathlete.

 

 

About the Author :

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH