Έλλη Φλέγγα: one family – one journey.

Προσωπικά άργησα να καταλάβω τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης. Από τότε όμως που τα ανακάλυψα, προσπαθώ με κάθε τρόπο να μην βρεθεί κανένα εμπόδιο που θα με σταματήσει από το να την απολαμβάνω. Και όταν κάποιος θέλει κάτι πολύ, γίνεται ευρηματικός ώστε να βρίσκει λύσεις, όπου και σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται.

Όταν συνειδητοποιήσει κανείς ότι μέσω της άσκησης απαλύνονται όλες οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά, τότε το βάζει όχι μόνο ως προτεραιότητα, αλλά ως ένα «φάρμακο» που λαμβάνει ευλαβικά, κάθε μέρα!

Για εμένα, λοιπόν, η άσκηση είναι τρόπος ζωής, επιβίωσης, εσωτερικής ισορροπίας, εξέλιξης και αυτό-βελτίωσης. Και ναι, προφανώς θα ακολουθήσουν και τα σωματικά οφέλη για τη διατήρηση του ιδανικού βάρους ή μιας καλλίγραμμης σιλουέτας κλπ., αλλά οι βασικοί λόγοι δεν είναι αυτοί!

Είναι γνωστό ότι μια γυναίκα συνήθως ηγείται της οικογένειας. Αν η σύζυγος και μητέρα βάλει την άσκηση στη ζωή της, ακολουθεί σιγά-σιγά και ο σύζυγος και αυτό με την σειρά του γίνεται παράδειγμα για τα παιδιά, μετατρέποντας την άσκηση σε οικογενειακή διασκέδαση και μια ευχάριστη απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα!

One family, one journey!

Έλλη Φλέγγα

CEO Holmes Place GR.

About the Author :

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH