Δρομικό και ποδηλατικό ΣαββατοΚύριακο στο Καρπενήσι για το myathlete.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, το Energy Races, Δήμος Καρπενησίου και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το Δίαθλο Energy Duathlon Karpenissi 2017. Έτσι, την Κυριακή 30 Ιουλίου στο Καρπενήσι, αθλητές και αθλούμενοι (του myathlete αλλά και γενικότερα) συμμετείχαν στη γιορτή του τρεξίματος και του ποδηλάτου.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε πλούσια αθλητική διοργάνωση με αγώνες διάθλου: Duathlon Long Distance 9-44-7 χλμ (τρέξιμο-ποδήλατο-τρέξιμο), σκυταλοδρομία Duathlon Relay Long Distance 9-44-7 χλμ (τρέξιμο-ποδήλατο-τρέξιμο), Duathlon Sprint Distance 3-22-3 χλμ (τρέξιμο-ποδήλατο-τρέξιμο), σκυταλοδρομία Duathlon Sprint Distance 3-22-3 χλμ(τρέξιμο-ποδήλατο-τρέξιμο) και αγώνες δρόμου 10 χλμ, 3 χλμ και 1 χλμ για παιδιά.

Οι διαδρομές ξεκινούσαν και τελείωναν στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου εναλλάσσοντας ανηφορική και κατηφορική κλίση, χαρακτηριστικές της περιοχής και του ιδιαίτερο εδαφικού χαρακτήρα της. Στην διαδρομή Duathlon Long Distance νίκησε ο «συνήθης ύποπτος» ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης, «εμπνευστής» της διοργάνωσης και ακολούθησαν οι: Γιάννης Μπόικο και Θανάσης Χατνάκης. Στις γυναίκες η Ντενίζ Δημάκη κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά την πρώτη θέση.

Ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης επί τω έργω.

Στην διαδρομή Duathlon Sprint πρώτος ήταν ο Απόστολος Χρυσαφέλης και στις γυναίκες η Μαρία Μαλαϊ. Στη σκυταλοδρομία Duathlon Long Relay πρώτευσε το myathlete με τους προπονητές του Νίκο Δημητριάδη και Πέτρο Γκαζώνη, ενώ στη σκυταλοδρομία Duathlon Sprint Relay νικησε η ομάδα των Γεράσιμου και Μάνου Αντωνόπουλου. Στην διαδρομή των 10 χιλιομέτρων ο Μιχάλης Καραγιώργος κέρδισε στους άνδρες και η Μάγδα Γαζέα στις γυναίκες. Στη διαδρομή των 3 χιλιομέτρων πρώτος άνδρας ήταν ο Θανάσης Μακρυγιάννης και πρώτη γυναίκα η Πολυξένη Βογιατζή.

Οι προπονητές μας, Νίκος Δημητριάδης και Πέτρος Γκαζώνης, με το κύπελλο της πρώτης θέσης.

Από πλευράς myathlete, ο Θανάσης Πάφος τερμάτισε τέταρτος στη μεγάλη διαδρομή και ο Λουκάς Δρέλλας ήταν ο ποδηλάτης στη δεύτερη ομάδα σκυταλοδρομίας.

Ο δικός μας Θανάσης Πάφος.

Ο αγώνας, που αφιερώθηκε στην μνήμη του αδικοχαμένου Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Λιάπη. άφησε και φέτος τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Η ομάδα του myathlete.

About the Author :

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH