Ρεκόρ διαδρομής στο Ζαγόρι (21km) ο δικός μας Γιώργος Διαλεκτός.

Ακόμα μία πρωτιά επιφύλασσε το περασμένο ΣαββατοΚύριακο για την ομάδα μας με το «συνήθη ύποπτο» των αποστάσεων έως 30χλμ τρεξίματος βουνούl, και προπονητή της ομάδας του #mytrail, Γιώργο Διαλεκτό. Ο επικεφαλής της πολυπληθούς και πανταχού παρούσας myathlete-chozen ομάδας trail απέδειξε για ακόμα μια φορά την ικανότητά του στις «μεσαίες αποστάσεις» βουνού στο Zagori Mountain Running που διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και την απόσταση των 21χλμ.

Ο δικός μας Γιώργος, με το εκτεταμμένο στιβικό παρελθόν, φαίνεται να είναι «φτιαγμένος» για αυτές τις αποστάσεις και φέρνει διαρκώς πρωτιές με χαρακτηριστική άνεση. Τεχνική, εμπειρία και ταχύτητα, ενσαρκώνονται σε ιδανικές αναλογίες στην περίπτωσή του και του επιτρέπουν να κερδίζει τους αγώνες αυτούς, αλλά και να πλασάρεται στα βάθρα και στις μεγαλύτερες αποστάσεις. Την Κυριακή που μας πέρασε, μάλιστα, ο Γιώργος Διαλεκτός έκανε ρεκόρ διαδρομής στα 21χλμ του Zagori Mountain Running με 1:43:40».

Η αγάπη του για το βουνό και η συνεχής αναζήτηση στα προπονητικά μονοπάτια έχει αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και στα μέλη της myathlete-chozen team. Η ένταξη του Γιώργου στο myathlete και η ιδεολογική ταύτισή του σε θέματα προσέγγισης της προπονητικής και αξιολόγησης του εργομετρικού ελέγχου είναι ταυτόχρονα τιμή και προστιθέμενη αξία. Τα μέλη της ομάδας πίνουν νερό στο όνομά του και τα αποτελέσματων των αθλητών μας μιλούν από μόνα τους.

Και στα επόμενα Γιώργο!

Η ομάδα του myathlete.

About the Author :

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH