Αναβολή αγώνα, ε και;

Η πρόσφατη αναβολή του αγώνα ατομικής χρονομέτρησης στην Πάρνηθα, στάθηκε ευκαιρία για ένα τεστ δυνατοτήτων εν όψει των ερχόμενων αναβάσεων.

Όταν ο Γιώργος Φωκάς, μάνατζερ του Π.Ο. Ζεύς, έβγαλε ενημέρωση για πιθανή αναβολή του επικείμενου αγώνα στην Πάρνηθα, το πρωί του Σαββάτου, όλοι καταλάβαμε πως δύσκολα θα φορέσουμε νούμερα το επόμενο πρωί.

myathlete

9.42π.μ.: «Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Διοικητή του Γ’Τμήματος Τροχαίας Βορ/κης Αττικης,το οποίο είναι και αρμόδιο για την περιοχή της Πάρνηθας, μας ενημέρωσε ότι υπάρχει πιθανότητα να έχει απαγορευτικό αύριο, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, λόγω ισχυρών ανέμων.
Ο ίδιος βρισκόταν σε φωτιά και μας ζήτησε να τον καλέσουμε το μεσημέρι προκειμένου να μας απαντήσει αν θα ισχύσει ή όχι.
Στην περίπτωση που ισχύσει απαγορευτικό, είμαστε αναγκασμένοι να αναβάλουμε την διοργάνωσή μας!
Σύντομα θα λάβετε περαιτέρω ενημέρωση!!!»

Η επιβεβαίωση ήρθε λίγες ώρες αργότερα από τον ίδιο:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας μας με την επωνυμία «5th Race of Zeus Cup-Time trial»,ο οποίος θα γινόταν στην περιοχή της Πάρνηθας, αύριο, 15 Σεπτεμβρίου 2019 αναβάλλεται λόγω των ισχυρών ανέμων.
Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, μας ενημέρωσαν ότι από την στιγμή που ο βαθμός επικινδυνότητας είναι «4»και πάνω, σημαίνει απαγόρευση κυκλοφορίας.
Το ίδιο ακριβώς λάβαμε εγγράφως και από το Γ’Τμήμα Τροχαίας Βορ/κής Αττικής το οποίο είναι και αρμόδιο για το κλείσιμο του δρόμου.
Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία του αγώνα μας!…»

myathlete

Το προπονητικό πρόγραμμα όμως είχε δομηθεί σύμφωνα με μια συγκεκριμένη σειρά αγώνων, και η Αγγελική Σκούμπα αποφάσισε να μην φορτώσει τους αθλητές της με μια ακόμα προπόνηση αντοχής.
Δώσαμε ραντεβού στην πλατεία Αγίας Παρασκευής και ξεκινήσαμε για ένα τεστ είκοσι λεπτών στην ανάβαση Αγίου Πέτρου.

Η Coach έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες για τη διεξαγωγή του τεστ και ο κάθε ένας το ακολούθησε κατά γράμμα,

Η ίδια, μετά το πέρασε της προπόνησης δήλωσε τα εξής:
«Η αναβολή του εναρκτήριου για τις χειμερινές αναβάσεις αγώνα στάθηκε αφορμή να εξετάσουμε την πορεία της φυσικής κατάστασης των αθλητών, μιας και βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα. Να καταγράψουμε επιδόσεις και νούμερα στα οποία θα στηρίξουμε το σχεδιασμό για τις αναβάσεις που έπονται, καθώς επίσης και την ψυχική προετοιμασία.»

Για εμένα, ήταν ακόμα μια ευκαιρία να δω αγαπημένα πρόσωπα, να παρακολουθήσω την προσπάθειά τους και να θαυμάσω τη βελτίωσή τους.

Οι αναβάσεις είναι προ των πυλών και όπως έχει πει και ένας σοφός «you get what you worked for, not what you wished for».

About the Author :

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH