Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών

Σύμπραξη Π.Ε.Π.Α. και myathlete για πιο στοχευμένη άσκηση.

Η άσκηση μπορεί να βελτιώσει τη ζωή ενός ανθρώπου. Η στοχευμένη προπόνηση, μπορεί να του την αλλάξει εντελώς.

Π.Ε.Π.Α.
Ο Πηλιχός Νίκος ήταν ο νικητής της τελευταίας κλήρωσης του Κυπέλλου Π.Ε.Π.Α. που διεξήχθη στην ανάβαση του Αγίου Μερκουρίου.

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου έκλεισε ακόμα μια επιτυχημένη σεζόν του Κυπέλλου Π.Ε.Π.Α.. Μια σειρά αγώνων με σημεία διεξαγωγής σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο, που αποτέλεσαν στόχο πολλών αθλητών-μελών της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαιμάχων Αθλητών.

Για ακόμα μια χρονιά, η Σπαρτακιάδα, η πολύωρη πορεία των ποδηλατών/τριών από την Αθήνα έως τη Σπάρτη, αποτέλεσε την κορωνίδα αυτών των διοργανώσεων, χωρίς να έχει ενταχθεί στο αμιγώς αγωνιστικό καλεντάρι της Π.Ε.Π.Α.. Παρά τη βροχή που αναμενόταν και τελικά έλουσε τους αναβάτες, η φετινή Σπαρτακιάδα σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών (350).

Στο πλευρό της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαιμάχων αθλητών, για αυτή τη σεζόν, βρέθηκε το myathlete, κληρώνοντας μια δωρεάν εργομέτρηση για έναν συμμετέχοντα από κάθε αγώνα του Κυπέλλου.

Οι τυχεροί για το 2017 ήταν οι εξής:

1. Γοργίας Ιωάννης. 25ος Γύρος Βόρειας Εύβοιας

2. Φιλιακούδης Χρυσοβαλάντης. 9ος Γύρος Νεμέας

3. Σπύρου Νίκος – 2ος Γύρος Τρίπολης

4. Ιωάννου Χρήστος – 1ος αγώνας Βραχατίου

5. Σωτήρης Καζαμπάκας – 2ος Γύρος Χαλκίδας

6.Ανδριόπουλος Βασίλης – Ξηροκάμπι

7. Πηλιχός Νίκος – ΤΤ Μερκουρίου

Μέσω της εργομέτρησης, έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πολύτιμες πληροφορίες για την εργοφυσιολογία τους, οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν το “κλειδί” για μια ακόμα καλύτερη αγωνιστική χρονιά.

About the Author :

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH