Προπόνηση

Προπόνηση

Με βάση την αξιολόγηση των παραμέτρων της φυσικής κατάστασης δίνονται πληροφορίες για την προπόνηση που πρέπει κάποιος να ακολουθήσει προκειμένου να έχει περαιτέρω προσαρμογές στην ικανότητα του. Τα αθλήματα που μπορούν να καλυφθούν προπονητικά είναι το τρέξιμο, η ποδηλασία, η κολύμβηση και το τρίαθλο.

Προσφέρονται 4 προπονητικά πακέτα:

Basic Training

Περιλαμβάνει πληροφορίες για την ένταση της άσκησης στο τρέξιμο (km/h) και στο ποδήλατο (watt/min) με βάση τα ποσοστά της μέγιστης κατανάλωσης οξυγόνου. Επιπλέον δίνονται οι ζώνες προπόνησης με βάση την καρδιακή συχνότητα. Αναλυτικότερα δίνονται επιλεγμένες διαλειμματικές προπονήσεις με όλες τις πληροφορίες (ένταση-διάρκεια-διάλειμμα-ποσότητα).

Training Plan 1

Περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που έχει το Basic Training οι οποίες τοποθετούνται σε εβδομαδιαίο πλάνο με βάση τις ανάγκες και την καθημερινότητα του αθλούμενου. Ο ασκούμενος παραλαμβάνει ένα δεκαπενθήμερο πλάνο προπόνησης με βάση τα στοιχεία της εργομέτρησης που μπορεί να ακολουθήσει και να επαναλάβει για τουλάχιστον 2 φορές.

Training Plan 2

Αφορά την προπόνηση για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης αθλητών και αθλουμένων που συμμετέχουν σε ομαδικά αθλήματα ή σε άλλα ατομικά (Τέννις, Ιστιοπλοΐα Πολεμικές Τέχνες). Δίνεται περιοδικό πλάνο προπόνησης Αντοχής, Δύναμης Ταχύτητας, Ευλυγισίας ανάλογο των μετρήσεων που έγιναν και των αναγκών που έχει το κάθε άθλημα. Σε συνεργασία με τον προπονητή επαναπροσδιοριζεται η προπόνηση ανά 15νθήμερο.

myPro Training

p4

O αθλούμενος εντάσσεται στο Running Club και εφαρμόζει καθημερινό πρόγραμμα προπόνησης με βάση την εργομέτρηση και τους στόχους του. Υπάρχει επικοινωνία με τον προπονητή για να καλύπτονται οι ανάγκες της προπόνησης.

Η ένταξη στο running club περιλαμβάνει:

  • Καθημερινό πρόγραμμα προπόνησης για κάθε μέρα με συνεχόμενες και διαλειμματικές προπονήσεις. Ακριβή καθορισμό της έντασης, της διάρκειας, της ποσότητας και του διαλείμματος για την κάθε προπόνηση.
  • Συζήτηση των στόχων και της συμμετοχής στους αγώνες.
  • Διατροφική υποστήριξη
  • Για τους αγώνες που θα επιλεγούν θα γίνεται ομαδική δήλωση με την ανάλογη έκπτωση από την διοργάνωση.
  • Επικοινωνία με τον προπονητή στο τηλέφωνο και το email.
  • Συμμετοχή σε κοινές προπονήσεις 1-3 φορές την εβδομάδα.
  • Εκπτωτικά προνόμια με τις εταιρείες χορηγούς. Δυνατότητα συμμετοχής σε προπονητικά καμπ με προνομιακές τιμές.

Ο αθλούμενος μπορεί να επιλέξει ένα από τα δύο Running Club.

  • myAthlete running club: συμμετοχή σε προπονήσεις στο ύπαιθρο.
  • Holmes Place running club: συμμετοχή σε προπονήσεις στο γυμναστήριο Holmes Place και στο ύπαιθρο.

“Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής προσφορές απο τους υποστηρικτές μας”

asics

30% Έκτπωση

garmin

20% Έκπτωση

high5

20% Έκπτωση

images-2

Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν για αγορές από το running corner σε ένα από τα 3 Holmes Place Clubs (Γλυφάδα, Αθήνα, Μαρούσι)

Επικοινωνήστε μαζί μας

mytraining

Basic Training0€
Training Plan 122€
Training Plan 225€
myPro Training out (6 μήνες)Κατόπιν συνεννόησης
myPro Training in (6 μήνες)350€

Leave a Comment

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH