Πακέτα εργομέτρησης

Τιμοκατάλογος

Τιμοκατάλογος πακέτων εργομέτρησης

Πακέτο μετρήσεων myAerobic 1➾ 43 €
Πακέτο μετρήσεων myAerobic 2Τιμή 48 €
Πακέτο μετρήσεων myAerobic 3Κόστος 55 €
Πακέτο αξιολόγησης myErgoFull60 €
Πακέτο αναλυτικών μετρήσεων myAnaerobicPower40 €
Πακέτο υπολογισμού myMarathonPace40 €
Πακέτου υπλογισμού myLactateThreshold50 €
Πακέτο μετρήσεων δύναμης myPower30 €
Πακέτο μέτρησης μεταβολισμού myBMR30 €
Πακέτο μέτρησης σωματικού λίπους myBodyFat15 €
Πακέτο μέτρησης φυσικής κατάστασης myWellnessScan30 €
Πληροφορίες πριν την εργομέτρηση
 • Κάθε πακέτο εργομέτρησης διαρκεί από 10 λεπτά έως 75 λεπτά.
 • Θα είναι καλό να βρίσκεστε στο χώρο τουλάχιστον 15 λεπτά νωρίτερα στο χώρο μας για να έχετε ετοιμαστεί με την ησυχία σας.
 • Υπολογίστε από 5 έως 15 λεπτά επιπλέον για μετά το τέλος της αξιολόγησης σε περίπτωση που χρειαστεί οποιαδήποτε ενημέρωση – επεξήγηση.

Πακέτα εργομέτρησης

myAerobic 1

To πακέτο μετρήσεων myAerobic 1 περιλαμβάνει κυρίως μετρήσεις για την γενική και ειδική αξιολόγηση της αντοχής. Μετριούνται όλες οι παράμετροι που είναι πολύ βασικοί στην αντοχή και το σύνολό τους μπορεί να προσδιορίσει σε μεγάλο βαθμό την απόδοση αλλά και να προβλέψει την επίδοση του ασκούμενου. Μέγιστη κατανάλωση οξυγόνου, αναερόβιο κατώφλι, μέγιστη καρδιακή συχνότητα, ενεργειακή οικονομία, κατανάλωση υδατανθράκων είναι μερικές από αυτές τις παραμέτρους. Επιπλέον γίνεται μέτρηση του σωματικού λίπους και της ευλυγισίας των κάτω άκρων. Μαζί με τα αποτελέσματα δίνεται και το Basic Training (ένταση και διάρκεια συνεχόμενων και διαλειμματικών προπονήσεων). Διάρκεια αξιολόγησης 50-60 λεπτά.

myAerobic 2

Τo πακέτο μετρήσεων myAerobic 2 περιλαμβάνει όλες τις μετρήσεις του myAerobic 1 και επιπλέον τη δυναμομέτρηση και τη μέτρηση της εκρηκτικής δύναμης των ποδιών. Με αυτές τις μετρήσεις μπορεί ο αθλούμενος που περιλαμβάνει την προπόνηση δύναμης στο πρόγραμμά του, να έχει μία πλήρη εικόνα της κατάστασής του ώστε να εφαρμόσει και την ανάλογη προπόνηση. Στο πακέτο αυτό περιλαμβάνεται η επαναξιολόγηση της δύναμης μετά από την παρέλευση τουλάχιστον 8 εβδομάδων. Διάρκεια αξιολόγησης 60-70 λεπτά.

myAerobic 3

Τo πακέτο μετρήσεων myAerobic 2 περιλαμβάνει όλες τις μετρήσεις του myAerobic 1 και επιπλέον τη δυναμομέτρηση και τη μέτρηση της εκρηκτικής δύναμης των ποδιών. Με αυτές τις μετρήσεις μπορεί ο αθλούμενος που περιλαμβάνει την προπόνηση δύναμης στο πρόγραμμά του, να έχει μία πλήρη εικόνα της κατάστασής του ώστε να εφαρμόσει και την ανάλογη προπόνηση. Στο πακέτο αυτό περιλαμβάνεται η επαναξιολόγηση της δύναμης μετά από την παρέλευση τουλάχιστον 8 εβδομάδων. Διάρκεια αξιολόγησης 60-70 λεπτά.

myErgo Full

Είναι το πακέτο που δίνει στον αθλητή και αθλούμενο πλήρη αξιολόγηση της φυσικής του κατάστασης. Περιλαμβάνει όλες τις μετρήσεις (Αερόβια & Αναερόβια Ικανότητα, Δυναμομέτρηση Άνω και Κάτω Άκρων, Ευλυγισία, Εκρηκτικότητα και Λιπομέτρηση). Ενδύκνειται για αθλούμενους που συμμετέχουν σε ομαδικά αθλήματα ή αθλήματα που απαιτείται η συμμετοχή όλων των ικανοτήτων (Ιστιοπλοία, Τέννις κλπ). Διάρκεια Αξιολόγησης 75 λεπτά.

myAnaerobicPower

 myAnaerobicPower

myMarathonPace

myMarathonPace

myLactateThreshold

myLactateThreshold

myPower

Περιλαμβάνει μετρήσεις που αφορούν την αξιολόγηση της δύναμης ολόκληρου του σώματος. Μέγιστη και εκρηκτική δύναμη κάτω άκρων, μέγιστη δύναμη και μυική αντοχή άνω άκρων, μυική αντοχή κοιλιακών είναι οι μετρήσεις που γίνονται για την αξιολόγηση της δύναμης. Επιπλέον περιλαμβάνεται η λιπομέτρηση και η μέτρηση της ευλυγισίας. Ενδύκνειται για αθλούμενους που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης και θέλουν να έχουν μία πλήρη αξιολόγηση της προπονησής τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Προτείνεται επανάληψη της διαδικασίας ανά τρίμηνο προκειμένου να γίνεται σωστός επαναπροσδιορισμός της επιβάρυνσης. Διάρκεια αξιολόγησης 30-40 λεπτά.


myBMR

Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει εκτός της μέτρησης του βασικού μεταβολισμού και την λιπομέτρηση. Ο BMR μετριέται μέσα από τα αναπνευστικά αέρια και μας δίνει το συνολικό κόστας των θερμίδων που χρειάζεται ο άνθρωπος στην ηρεμία. Μετριέται μετά από νηστεία 12 ωρών, για την αποφυγή της τροφικής θερμογένεσης. Συνίσταται να μην έχει καταναλωθεί καφείνη και οτιδήποτε διεγερτικό και να μην έχει προηγηθεί άσκηση επίσης για τις τελευταίες 12 ώρες. Για αυτό τον λόγο η μέτρηση αυτή γίνεται νωρίς το πρωί. Μέσα από το myBMR μπορούμε να βρούμε τον ακριβή αριθμό των θερμίδων που χρειάζεται ο άνθρωπος στην ηρεμία. Συνδυάζεται συνήθως και με διατροφικό πρόγραμμα. Επιπλέον με την μέτρηση των θερμίδων κατά την άσκηση μπορούμε να βρούμε το ακριβές θερμιδικό κόστος της ημέρας. Διάρκεια διαδικασίας 30 λεπτά.

myBody Fat

Η δερματοπτυχομέτρηση είναι μία σύντομη και έγκυρη μέθοδος με υψηλό βαθμό αξιοπιστίας και επαναληπτικότητας για την μέτρηση του Σωματικού Λίπους. Μετρώντας το πάχος του δέρματος σε διάφορα σημεία, μαθαίνουμε το συνολικό λίπος του σώματος. Η εξέταση μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε 2 μήνες και εφόσον ο ασκούμενος ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα άσκησης ή/και διατροφής. Έτσι μπορούμε να βλέπουμε τις διαφορές στην σύσταση του σώματος και την επίδραση της άσκησης και της διατροφής. Επιπλέον γίνεται μέτρηση του ύψους και του βάρους και δίνεται και το ιδανικό σωματικό βάρος. Διάρκεια εξέτασης 10′.

myWellnessScan

Το myWellnessScan είναι μία σειρά από μετρήσεις που έχουν να κάνουν με το γενικότερο επίπεδο υγείας του ανθρώπου και εφαρμόζεται σε εταιρείες στο χώρο τους. Μαζί με το ερωτηματολόγιο μας δίνει μία πλήρη εικόνα:

 • για την υγεία του ατόμου
 • για την φυσική του κατάσταση

Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους και δεν αφορά μόνο αυτούς που ασκούνται μίας και η δέσμη των τεστ είναι εύκολη στην εκτέλεση και δεν απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες.

Στοχεύει στην αξιολόγηση του επιπέδου υγείας και στην εύρεση των αδυναμιών του συμμετέχοντα ώστε να δώσει τις κατάλληλες οδηγίες. Οι μετρήσεις που περιλαμβάνονται αφορούν:

 • την αρτηριακή πίεση
 • το σωματικό λίπος
 • την αερόβια αντοχή
 • τη δύναμη άνω και κάτω άκρων
 • τη μυική αντοχή άνω άκρων και κοιλιακών
 • την ευλυγισία οπίσθιων μηριαίων και κάτω ραχιαίων.
 • τη συμπλήρωση ερωτηματολογίου για τον έλεγχο της υγείας που αφορά τους παράγοντες κινδύνου καρδιαγγεακών νοσημάτων.

Επιπλέον μέσα απο την αξιολόγηση αυτή δίνονται αποτελέσματα για την κάθε παράμετρο με συγκριτικές τιμές ανάλογες του φύλου και της ηλικίας. Έτσι ο συμμετέχοντας μπορεί να καταλάβει το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης καθώς και τα σημεία εκείνα που υστερεί. Μαζί με τα αποτελέσματα δίνονται και σαφείς προτάσεις-συμβουλές για την βελτίωση των παραμέτρων που είναι σε χαμηλή κλίμακα.

Η διάρκεια της δέσμης είναι στα 20 λεπτά, το άτομο, ενώ μπορούν να μετριούνται μέχρι και 12 άτομα την ώρα.

Οδηγίες: Ελαφρύς ρουχισμός, Δύο ώρες από το τελευταίο γεύμα και τσιγάρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες
0
Εργομετρήσεις
0
Χρόνια Εμπειρίας
0
Προσωπικό
0
Αθλητές

Leave a Comment

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH