Γιώργος Μυζάλης

Μυζάλης

Γιώργος Μυζάλης

Υπεύθυνος επικοινωνίας

Γιώργος Μυζάλης

Υπεύθυνος επικοινωνίας
Δημοσιογράφος, μουσικολόγος, μουσικοκριτικός, blogger (www.musicspins.gr), στιχουργός, δρομέας μεγάλων αποστάσεων και άνθρωπος που δεν εφησυχάζει. Κείμενά του (για τη μουσική και το τρέξιμο) έχουν φιλοξενηθεί σε μερικά από τα σημαντικότερα ελληνικά websites: protagon.gr, avopolis.gr, e-tetradio.gr, savoirville.gr, andro.gr.

Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει οι: Διονύσης Σαββόπουλος, Τζίμης Πανούσης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μάρκος Κούμαρης (Locomondo), Δημήτρης Μεντζέλος (Ημισκούμπρια), Θανάσης Αλευράς, Ευριπίδης Ζεμενίδης κ.α.

Ξεκίνησε το τρέξιμο πριν από δέκα χρόνια. Έκτοτε, έχει σταθερή παρουσία στο χώρο του running. Τα τελευταία πέντε χρόνια προπονείται με το team του myathlete, του Νίκου Δημητριάδη (www.myathlete.gr), ενώ από φέτος (2016) είναι και μέλος της ομάδας. Η διαρκής παρουσία του στη δρομική κοινότητα, καθώς και η γενικότερη επαγγελματική του δραστηριότητα, τον έχουν επιβραβεύσει με αναγνωρισιμότητα στο χώρο του running και των social media. Μέσα από αυτά επικοινωνεί εκτεταμένα τη δουλειά του και τις συμμετοχές του σε αγώνες δρόμου, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Έχει τρέξει στις παρακάτω χώρες: Γαλλία (Παρίσι), Γερμανία (Φρανκφούρτη), Αυστρία (Βιέννη), Ελβετία (Γενεύη), Τουρκία (Κωνσταντινούπολη), Νορβηγία (Όσλο), Ιταλία (Ρώμη). Πριν από μερικούς μήνες έτρεξε το Μαραθώνιο του Ρότερνταμ (10.4.2016), επιτυγχάνοντας μάλιστα νέο προσωπικό ρεκόρ με χρόνο 2:56:55’’, επίδοση που τον κατατάσσει στη λίστα με τους καλύτερους Έλληνες Μαραθωνοδρόμους για το 2016.

  • Καλύτερες επιδόσεις:

  • Μαραθώνιος: 2:56:55’’ (Rotterdam Marathon 2016)
  • Ημιμαραθώνιος: 1:22:11» (Semi de Paris 2016)
  • 10km: 38:58» (Αγώνας Υγείας ΣΔΥΑ 2015)
  • 5km: 18:14» (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων στίβου – Τρίκαλα 2016 – Πρώτη θέση κατηγορίας)
0
Βραβεία
0
Χρόνια Εμπειρίας
0
Αθλητές - Ασκούμενοι

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH